EPBonline.be

EPBonline, uw online EPB-verslaggeving in enkele eenvoudige stappen!
Wij hebben de EPB-verslaggeving in een modern jasje gegoten via EPBonline.be. EPBonline.be is de digitale onderaannemer voor professionelen. Ook is het platform op maat van de bouwheer die zelf veel kent van oa de EPB wetgeving! U start zelf het dossier op via het platform EPBonline, meer informatie kan u vinden in het gratis demodossier en in de uitgebreide "meer weten" op EPBonline.be


Bent u een professionele bouwheer of dienstverlener in de veiligheid of metingen en wil u graag meer uitleg over de werking van EPBonline.be? Neem dan contact op met ons en we maken graag tijd voor een afspraak.
Indien u wenst kan er ook een combinatie van uw dossier op EPBonline.be gemaakt worden met de andere diensten van Xenadvies.
Bent u particulier? Start dan uw dossier op EPBonline.be op en we zullen u vanaf daar verder helpen!

Voordelig

Online gegevensinvoer en betalingen zorgen voor tijdswinst, meer focus op advies dankzij gestroomlijnde administratie.

100% Gecertificeerd

Achter EPBonline zit een team van erkende verslaggevers, uitgebreide knowledge base en expertise dankzij > 2 000 succesvolle EPB dossiers.

Eenvoudig

Eén gecentraliseerde plaats voor al uw dossiers en documenten, uw persoonlijke dossierbeheerder loodst u doorheen het hele proces.

Introductiefilm en gratis demodossier

De introductiefilm van EPBonline.be geeft u in enkele seconden een goed algemeen beeld van het doel. Op EPBonline.be kan u ook een gratis demodossier bekijken, dit geeft u meer inzicht in de concrete werking.

Snel contacteren

* Deze velden zijn verplicht

Metropool en Waas & Dender

Kantoor Zuiderkempen

Algemeen contact

Kantoor veiligheid Kempen

Contact regio West

Kantoor Kempen

Kantoor metingen Kempen