❮ Terug naar Blog

MEDEWERKER IN DE SPOTLIGHT - Marijke Malfliet


 

WAT IS JE TAAK

Mijn taak is al wat veranderd. Ik ben begonnen met het opvolgen van EPB-aangiftes. Dat ben ik al snel beginnen combineren met eerste berekeningen. Nu maak ik ook EPC’s op en ga ik regelmatig op werfbezoek.

WAAROM WERK JE GRAAG BIJ ONS

Ik werk graag bij Xenadvies omdat dit bedrijf nooit stil staat. Ik heb veel afwisseling in mijn werk en kan voortdurend bijleren. Je mag ook zelf met ideeën afkomen. Er wordt met veel interesse naar geluisterd. Je maakt mee deel uit van het bedrijf en wordt erbij betrokken. Twee keer per jaar wordt er een opleidingsdag georganiseerd. Hier wordt er met iedereen gebrainstormd over het verleden, heden en de toekomst van ons werk en het bedrijf.

WAT BOEIT JOU IN DE JOB VAN ENERGIEDESKUNDIGE

Het is een job waarin alles voortdurend verandert. Je moet wat weten van bouwmaterialen, verwarmingstechnieken, ventilatie, wetgeving, subsidies,… kortom van alles wat. Je ziet dingen evolueren en je moet constant bijleren. Ik denk niet dat er een punt gaat komen waarop je alles weet, het verandert daarvoor teveel en te snel. In deze job is de kans dat je vastroest klein.

 

TOT SLOT, WAAROM ZOU DE EINDKLANT AANRADEN OM VOOR XENADVIES TE KIEZEN

Xenadvies luistert naar de bouwdromen van een klant om dan op zoek te gaan hoe deze dromen zo goed en voordelig mogelijk kunnen uitgevoerd worden, rekening houdend met de wetgeving  en technische aspecten van het bouwproces.

Bedankt Marijke voor je steeds weer positieve input! Sara

 


Gepost op 2 jun 2017