❮ Terug naar Blog

5 jaar Xenadvies = feest!


5 jaar Xenadvies… Een belangrijk moment om even stil te staan en te kijken hoever Xenadvies nu staat en wat het nog wil bereiken.

kaart5jaarxenadvies

Sara Maeyninckx startte in 2008 met Xenadvies. “Ik geloof er rotsvast in dat elk vakgebied zijn specialist vraagt. Daarom wilde ik EPB doen mèt advies! De snel veranderende wetgeving vraagt immers eendoorgedreven kennis en daar willen wij ons volledig op concentreren. Op die manier zijn we zeker dat we alle projecten de beste service kunnen bieden. De invloed van een correct advies en eenaccurate verslaggeving is niet te onderschatten op het halen van het gewenste eindresultaat. Wij werken mee aan elke vraag: budgetvriendelijk, juist de norm of een laag E-peil. We staan steeds voor onze klanten klaar met een persoonlijk advies!”.

 

 

Anno 2013 bestaat het team van Xenadvies uit 10 gemotiveerde Xenadviseurs en hebben ze reeds metmeer dan 2000 bouwheren samengewerkt:

5jaarxenadvies

“Bij velen onder hen bleef het bij een eenmalige samenwerking, maar steeds meer keren dezelfde gezichten terug en groeien ze uit tot vaste waarden. We hebben ondertussen van vele architecten en bouwheren het vertrouwen gekregen om telkens opnieuw voor hen te mogen werken. Daarom willen we iedereen hartelijk bedanken! We gaan nog vele jaren door met Xenadvies en zullen steeds het beste in onszelf naar bovenhalen voor elk uniek project.”.

En natuurlijk werd het 5-jarig bestaan van Xenadvies uitgebreid gevierd! Hierboven zie je nog een foto van het origineelste en lekkerste cadeau van die avond, mmm…


Gepost op 18 nov 2013
a