❮ Terug naar Blog

Medewerker in de spotlight - BERT LABEAU - PROJECTLEIDER XENADVIES


WAT IS JE TAAK

Als EPB-verslaggever doe ik een eerste berekening op basis van de voorkeuren van onze klant. Hieruit komt een concreet resultaat uit dat we dan vertalen in een duidelijk verslag dat zowel iemand zonder kennis als een professionele bouwheer begrijpt. Dit verslag overlopen we dan ook steeds met onze klant. Hij heeft de keuze om dit telefonisch of via TEAMS te doen maar dit kan ook op ons kantoor in Wuustwezel.

In de toekomst zal ik de eerste berekeningen combineren met veiligheidscoördinatie zodat alles op de werf veilig gebeurt en er geen ongelukken gebeuren.

 

WAAROM WERK JE GRAAG BIJ ONS

Supertoffe collega’s, een leuke gevarieerde job en een goede ligging, meer kan je niet vragen. De sfeer hier in Wuustwezel is altijd top en er wordt ook steeds hard gewerkt. De normen en waarden waar onze focus op liggen sluiten dan ook erg aan bij mezelf en de anderen, hierdoor zijn we dan ook één hechte groep.

 

WAAR STAAT XENADVIES VOLGENS JOU VOOR

Onze waarden zijn recent alweer naar het volgend niveau geheven.

Zo gaan we voor drie belangrijke pijlers:

  • Klanttevredenheid: Hiernaar streven we door een goede efficiënte service waarbij we de klant steeds betrekken en informeren over zijn eigen bouwproject
  • Continu verbeteren zijn we dagelijks mee bezig. Zo zitten we wekelijks samen om verbeteringen op alle vlakken te bespreken en uit te voeren
  • Kwaliteit over kwantiteit is voor ons heel belangrijk, een tevreden klant is een tevreden bureau.

 

WAT BOEIT JOU IN DE JOB VAN ENERGIEDESKUNDIGE

De variatie is voor mij het leukste aan EPB-verslaggever. Er is een perfecte balans tussen het klantencontact en je technische kennis uitdagen en uitbreiden tijdens de berekeningen. Ook het grote verschil in type project is zeker interessant, van alles kan je wat vinden. Er zijn de gewone particuliere woningen, kantoren, industriebouw, projecten met 100+ appartementen, … Voor ieders wat wil en telkens een ander werkproces met een andere toenadering op maat.


Gepost op 10 okt 2020
a