❮ Terug naar Blog

Tips voor een energiek 2014


Ben jij ook helemaal BEN?
Xenadvies gaat helemaal BEN in 2014. Want bijna-energieneutrale woningen (BEN) zijn vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouw in Vlaanderen en Europa. Pas op, zeg niet zomaar passiefhuis tegen een energieneutrale constructie. Want die laatste verbruiken niet alleen weinig energie. Ze wekken haar ook zelf op via groene bronnen als zonnepanelen voor elektriciteit, een zonneboiler voor warm water of een warmtepomp.

Bespaar met BEN
De voordelen van een BEN-huis? Je spaart het milieu én je portemonnee. Want  de lage energierekeningen compenseren de investeringen in alternatieve bronnen. Bovendien zijn er al stevige groene premies en belastingverlagingen voor wie nu al aan de standaard wil voldoen. Vergeet ook de korting op de onroerende voorheffing niet. Sommige banken geven zelfs een extra voordelig bouwkrediet. Zoek hier de premies op voor uw project en uw gemeente.

Wij wensen je nog meer energie in 2014
Ook bij Xenadvies doen we aan energie besparen en opwekken. In de kerstvakantie gaat het licht even helemaal uit bij Xenadvies. Zo zijn de batterijen weer helemaal opgeladen voor een energiek 2014. Vanaf zes januari zijn we terug op post. Prettige feestdagen voor al onze lezers, klanten en partners!

Vertel het ons: ben jij ook al BEN?

kerstkaart


Gepost op 24 dec 2013
a