Heel het team in de spotlight tijdens onze opleidingsdag


Op 28/4/2016 trokken we met het team van Xenadvies naar Villartist in Kalmthout, voor onze halfjaarlijkse opleidingsdag. Want naast de verplichte opleiding, die elke officiële EPB-verslaggever moet volgen,vinden wij het belangrijk dat het team van Xenadvies ook een goede bijscholing krijgt!

De voormiddag bespraken we de technieken in de EPB. Aan bod kwamen: de warmtepompen, ventilatiesystemen, hernieuwbare technieken, …Er werden tips gegeven hoe de klant goed te adviseren! Verder hadden we een brainstorm rond hoe de bouwknopen correct en pragmatisch in te rekenen.

In de namiddag mocht ieders zijn sterke kant naar boven halen in een pitch van 1 minuut! Annemie had het over structuur, Brenn over hoe de software efficiënt te gebruiken, Katrijn over klantvriendelijkheid,… de stoeftafel.

Verder deden we een brainstorm over de toekomst van Xenadvies!

Uit de brainstrom hebben we alvast één zaak verwezenlijkt en dat is onze aangepast EPB offerte, namelijk de EPB+ offerte. Hierin bieden we alle diensten mee aan die het resultaat van de EPB-berekening ten goede komt: VENTILATIEVERSLAGGEVING, LUCHTDICHTHEIDSMETING EN WARMTEVERLIESBEREKENING.

We sloten de dag sportief ;-) af met een spel Viking kubb en een glas cava. Het was een TOP TEAM dag!!Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak