WAAROM ALS EPB-VERSLAGGEVER SAMENWERKEN MET ANDERE VERSLAGGEVERS?


Eva van Xenadvies Vlaamse Ardennen bvba aan het woord “Door toe te treden in een associatie is het mogelijk om de zaken meer professioneel aan te pakken. Je maakt deel uit van een organisatie waardoor je niet meer alleen staat, waardoor je je meer op het echte werk kan richten. Xenadvies zoekt ook actief mee naar opportuniteiten die leiden tot meer omzet van je individuele kantoor.”

Onze samenwerking zit vervat in Xenadvies Innovatie bvba, met als hoofddoel de EPB-verslaggever in staat te stellen om budget vriendelijk te PROFESSIONALISEREN en KLANTGERICHT te werken.

Professionaliseren zowel op INTERNE werking op het kantoor bv met onze dataserver en knowledge base. Daarnaast ook naar de BUITENWERELD met een mooie website, inhoudelijke artikels, ...

Momenteel zijn we met 4 kantoren die de handen in elkaar hebben geslagen. Samen vormen we een team van 12 mensen, alle werkzaam rond EPB! We werken rond 3 doelstellingen naar onze klant toe: tijdigheid, deskundigheid en individuele aandacht.

Veronique van Antwerpen Dam aan het woord “Vat Xenadvies in 3 kernwoorden samen, voor wat staat Xenadvies volgens jou? Professioneel, Ambitieus en Innovatief. Eigenlijk zou ik nog ENERGIEK willen toevoegen, maar ik mag maar 3 woorden opsommen."

Ook interesse om samen te werken? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met sara@xenadvies.beMeest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiĆ«le keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak