Bereken zelf je offerte voor je zonnepanelen!


De bouwheren van vandaag moeten vele vragen beantwoorden alvorens het bouwproces nog maar van start kan gaan. Één ervan is of er hernieuwbare energie toegepast gaat worden en, indien ja, onder welke vorm dan. Zonnepanelen installeren is één optie om te voldoen aan het aandeel hernieuwbare energie. Het voordeel van zonnepanelen is dat ze een grote invloed hebben op het E-peil en door te "spelen" met het aantal panelen kan je het E-peil bekomen dat je wenst!

We willen jullie graag laten kennis maken met de online tool van IZEN, hiermee kan je eenvoudig je offerte berekenen van je zonnepaneelinstallatie en ook meteen een afspraak maken. Concreet krijg je inzicht in de feitelijk installatie, de opbrengst van de installatie en zijn kostprijs. Bekijk gerust de tool en doe inspiratie op voor je eigen bouwproject.

In het artikel van-je-zetel-de-zon-in , lees je er meer over.

Welke hernieuwbare energie je kiest is steeds een beslissing die van vele factoren zal afhangen, wij bij Xenadvies willen onze klanten helpen. Xenadvies bekijkt steeds met de bouwheer de verschillende opties binnen de geldende wetgeving!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak