AANKONDIGING: vanaf heden doet Xenadvies ook luchtdichtheidsmetingen!


In de gebouwen met E-peil moet vaak een luchtdichtheidsmeting gebeuren om te kunnen voldoen aan de gestelde normen. Bij deze meting wordt de werkelijke luchtdichtheid van het gebouw bepaald, concreet het werkelijke verlies van de warmte door de nog aanwezige kieren in de gebouwschil.Door deze waarde ipv de forfaitair opgelegde waarde toe te passen zakt het E-peil al snel veel punten. Dergelijke meting geeft u op een goedkope manier een grote E-peil winst.

De meting zelf veranderd echter niets aan de luchtdichte uitvoering van uw gebouw, wel geeft het een mooie opportuniteit om de luchtdichtheid te verbeteren en op deze manier bespaart u nog meer energie! Voor meer informatie kijkt u beste op xenadvies.be/luchtdichtheid

De persoon binnen Xenadvies erkend voor deze metingen is Brent Van Eyndt en werkt binnen zijn bedrijf Xenadvies BVE. Door zich te specialiseren en samen te werken bent u verzekerd van de beste dienstverlening en prijs/kwaliteitsverhouding.

U kan voor al uw luchtdichtheidsmetingen bij Xenadvies BVE terecht ook wanneer de EPB-verslaggeving door een andere firma verzorgt is geweest. Wenst u een vrijblijvende offerte of meer uitleg? Neem dan contact met ons op! Ing. Brent Van Eyndt,  brent@xenadvies.be of 0477 80 29 05Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiĆ«le keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak