Veiligheid bij Xenadvies vanaf 2018


Xenadvies Kempen en Xenadvies Waas & Dender starten vanaf 2018 om ook veiligheid aan te bieden voor hun klanten binnen het concept van Xenadvies. Wat mag u verwachten van ons?

Uiteraard de wettelijke verplichtingen zoals het V&G-plan bij aanvang van de werken en het PID bij einde werken en de werfbezoeken, standaard zijn er 3 à 5 voorzien. Deze worden optimaal ingeplant aan de hand van de bouwplanning die de bouwheer ons bezorgd. Bij afwezigheid van een planning zullen we dit zelf moeten proberen in te schatten, maar op deze manier verlies je wel efficiëntie.

Daarnaast zorgen wij voor een gestroomlijnde communicatie in het dossier over de verschillende bestelde dienstverleningen heen. We zoeken de overlappingen op. Echter blijft het wel zo dat veiligheid zich in hoofdzaak tijdens de werken afspeelt en de overige diensten in hoofdzaak voor de start en na de ingebruikname.

Wil u meer informatie? Dan kan u ons vrijblijvend contacteren!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak