De Litobox® is een E-peilbom!


De Litobox® is een E-peilbom!

Dertig jaar geleden bestond een personal computer uit een tiental toestellen die je zélf moest samenstellen: een monitor, een toetsenbord, een muis, luidsprekers en microfoon, de disc drives, de printer, de webcam, het faxapparaat, de scanner,… Al deze toestellen waren met elkaar verbonden met ontiegelijk veel verschillende kabeltjes en stekkers. Ze waren bovendien luidruchtig, duur en traag. Er zat een hoop grondstoffen in en om de 18 maanden was de hele installatie hopeloos verouderd. Onderhoud was duur en na verloop van de tijd ging alles het stort op. Maar dankzij Steve Jobs kan het kleinste kind vandaag met de computer aan de slag…

Vandaag lijkt een woning vaak op een PC van dertig jaar geleden.

Voor zuivere lucht, een aangename temperatuur en warm water in huis zonder CO2-uitstoot heb je een warmtepomp, zonneboiler, PV-panelen, batterijsysteem, internetnetwerk, regenwatersysteem en ventilatiesysteem nodig. Deze komen van zeven verschillende leveranciers en worden geplaatst door meerdere aannemers. Resultaat: de communicatie loopt vaak mank en de toestellen zijn niet op elkaar afgestemd. Ze nemen veel plaats in, het comfortniveau is te laag en de energiekosten te hoog. Vaak heb je ook het raden naar het uiteindelijke E-peil.

Een Litobox® garandeert je een E-peil van minder dan 20.

De Litobox® is een prefab installatie met een uitgekiende combinatie van technieken die correct met elkaar communiceren. Deze bieden het hoogste comfort én het laagste energieverbruik. En bovendien kan je steeds rekenen op een E-peil van minder dan 20.

 Een Litobox® wordt geplaatst op de werf in minder dan één uur!

De Litobox® wordt gebouwd volgens een plan in een atelier. Op die manier gaat er zo weinig mogelijk kostbare tijd verloren op de werf. Elke Litobox® wordt getest voor levering en zowel de eindgebruiker als de installateur kunnen van op afstand de werking van de installatie controleren en aanpassen indien nodig.

Interesse?

Neem gerust een kijkje op: www.lito.be Of in de folder: Folder Litobox

Gepubliceerd door Xenadvies bvba - Kantoor Kempen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak