Van offerteaanvraag tot het eerste verslag


Welke stappen worden er bij Xenadvies uitgevoerd vanaf uw offerteaanvraag tot het eerste berekeningsverslag?

Stap 1: De offerteaanvraag komt bij Xenadvies binnen

De offerteaanvraag komt binnen via één van de medewerkers van Xenadvies. De plannen worden bekeken. Indien het een verbouwing is, kan u best zowel de bestaande als nieuwe plattegronden en gevelzichten (als deze beschikbaar zijn) bezorgen. Op basis hiervan kunnen we u informeren onder welke categorie uw project valt. Onder andere op basis daarvan bezorgen wij u dan een offerte welke perfect afgestemd is op uw project.

Stap 2: De offerte wordt opgemaakt en verstuurd naar de aanvrager

De offerte wordt centraal bij Xenadvies opgemaakt, hierin zitten de diensten vervat die gevraagd en/of verplicht zijn bij het project. Van zodra de offerte opgemaakt is, versturen wij deze naar de aanvrager en eventueel andere partijen.

Stap 3: De offerte wordt goedgekeurd

Van het moment dat wij uw bevestiging ontvangen (via mail en een ondertekend contract) wordt er u een e-mail gestuurd om nog enkele zaken op te vragen zodat wij uw project goed en correct kunnen inplannen.

Stap 4: Uw project wordt op de planning gezet

Uw project wordt op de planning gezet op het einde van de week na bestelling. U kan het eerste verslag EPB en het VGM-plan binnen de 2 werkweken verwachten.

Stap 5: De projectleider werkt het eerste verslag uit

Vooraleer de projectleider start met de EPB-voorberekening zal hij/zij u telefonisch contacteren om kort te bespreken wat uw wensen zijn. Uiteraard kan u hiervoor ook langs komen op kantoor, als dit gewenst is.We merken echter wel dat een afspraak zinvoller is wanneer we al een concreet resultaat hebben berekend. Op dat moment kunnen we u in detail doorgeven wat de mogelijkheden voor uw project zijn en kunnen we ook meer uitleg geven over het hoe en wat van de EPB.

Stap 6: Het eerste verslag wordt aan de betrokken partijen bezorgd

Als het eerste verslag afgewerkt is, zal de projectleider dit via e-mail bezorgen aan de bouwheer en architect. Hierin wordt ook al een voorlopige aangifte-checklist en een verduidelijking van onze manier van werken tijdens de afronding van de EPB-aangifte bezorgd. In deze e-mail kan u ook een voorstel tot afspraak terugvinden. Deze kan telefonisch gebeuren of hier op kantoor.

Gepubliceerd door Xenadvies

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak