MEDEWERKER IN DE SPOTLIGHT –KATRIJN VAN DEN BLEEKEN– KANTOORMANAGER XENADVIES KEMPEN


HOE HEB JE XENADVIES LEREN KENNEN & WAT WAS JE EERSTE INDRUK TOEN JE BIJ XENADVIES BEGON10 jaar geleden had ik nog nooit van Xenadvies gehoord… Bij mijn zoektocht naar werk, ben ik, eerder per toeval, hier terechtgekomen…en niet meer weggeraakt.Op dat moment was ik de enige werknemer van Sara, maar toen werd het me al snel duidelijk dat zij de ambities had om haar kantoor verder uit te bouwen en zich als belangrijke ‘bouwstudie-speler’ in de markt zou zetten. Nu, 10 jaar later, is dat inderdaad het geval met verschillende Xenadvies-kantoren in heel Vlaanderen, en een uitbreiding van de diensten (destijds enkel EPB en EPC) met veiligheidscoördinatie, luchtdichtheidsmetingen, ventilatieverslaggeving, haalbaarheidsstudies en warmteverliesberekeningen!

WAT IS JE TAAKBehalve het opmaken van eerste berekeningen en aangiftes voor de EPB, alsook EPC’s, is het mijn taak, als kantoorverantwoordelijke in Wuustwezel, om de projecten over de collega’s te verdelen en te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

WAAROM WERK JE GRAAG BIJ ONSDe sfeer en de jonge collega’s maken het, net zoals het afwisselend werk, leuk werken bij Xenadvies!Het continu leren om bij te blijven in heel het EPB-gebeuren, maakt dat opleidingen, cursussen en wekelijkse overlegmomenten met het hele team zo belangrijk zijn. Overleg is zeer belangrijk in onze job, zodat we van elkaar kunnen blijven leren. Er verandert zoveel, op zo’n korte tijd in de EPB-wereld en binnen Xenadvies krijgen wij dan ook de kans om steeds van en aan elkaar te leren!

WAAR STAAT XENADVIES VOLGENS JOU VOORXenadvies staat voor een team van jonge mensen, dat het belangrijk vindt om continue te leren en die kennis ook over te brengen op zijn bouwheren. Klantentevredenheid is niet enkel de klant tevreden houden, maar draagt ook bij aan de tevredenheid van je team. Xenadvies hecht veel belang aan het uitzoeken van hoe we onze klanten kunnen helpen om in de EPB-wereld wegwijs te geraken. Opleidingen en duidelijke werkprocessen binnen Xenadvies dragen bij aan het continue verbeteren van onze kennis en tevreden houden van onze bouwheren.

WAT BOEIT JOU IN DE JOB VAN ENERGIEDESKUNDIGEEnerzijds het samen zoeken naar energiezuinige oplossingen, afgestemd op de noden van de bouwheer. Anderzijds het overtuigen van bouwheren die nog twijfelachtig staan tov van zo’n energiezuinige mogelijkheden.

WAAROM ZOU DE EINDKLANT AANRADEN OM VOOR XENADVIES TE KIEZEN Xenadvies bestaat uit een team van verschillende jonge mensen, die zelf aan het bouwen zijn of recentelijk ge(ver)bouwd hebben en die dus maar al te goed weten dat energiezuinig bouwen vaak een grote investering met zich meebrengt. Xenadvies zal niet enkel een theoretisch verslag opmaken van wat wel en niet moet (of mag) om te voldoen aan de EPB-normen, maar zal samen met de klant zoeken naar energiezuinige oplossingen die binnen zijn budget passen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak