Medewerker in de spotlight - KIM BAKEN - ADMINISTRATIE


HOE HEB JE XENADVIES LEREN KENNEN?

Op mijn zoektocht naar de ideale job kwam ik de vacature van Xenadvies tegen en had hier meteeneen goed gevoel bij.Na een eerste ontmoeting met Sara (zaakvoerder) en de potentiële nieuwe collega’s werd dit gevoelenkel versterkt.Nu, een jaar later, kan ik zeggen dat ik het volledig bij het rechte eind had! Xenadvies is echt eenbedrijf waar iedereen geapprecieerd en gerespecteerd wordt, ik ben dan ook blij dat ik deel uitmaakvan dit geweldige team!

WAT IS JE TAAK?

Ik ben de administratieve duizendpoot van Xenadvies en zorg voor een goede doorstroom van deinfo en documentatie die binnenkomt en zorg ervoor dat deze bij de juiste collega’s terechtkomen.Ook ben ik het eerste aanspreekpunt binnen Xenadvies, ik help onze klanten graag waar ik kan enschakel met plezier door naar de aangewezen collega indien de benodigde info voor mij te technischwordt

WAAROM WERK JE GRAAG BIJ ONS?

Zoals ik al aanhaalde had ik meteen een goed gevoel bij Xenadvies! Het is altijd fijn om in eenpositieve sfeer te mogen vertoeven waar hard gewerkt wordt maar toch ook graag nog eensgelachen wordt.

Inmiddels zijn we een hechte groep geworden en helpen elkaar met alle plezier verder. Als administratief medewerkster heb ik daarenboven het geluk een zeer gevarieerd takenpakket te mogen uitoefenen. Al het voorgaande samengevoegd zal u wellicht een idee geven waarom ik hier dan ook zo graag werk!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak