Onze diensten

Heldere bouwstudies en -metingen. Xenadvies, een verstandige keuze!  
Wij doen de verplichte veiligheidscoördinatie, haalbaarheidsstudie, EPB- en ventilatieverslaggeving. Een luchtdichtheidsmeting en warmteverliesberekening bieden we ook aan en komen uw EPB-resultaat ten goede. Bij verhuur of verkoop kunnen wij het verplichte EPC en de elektrische keuring opmaken.           
 


Het Xenadvies-team begeleidt u om uw project te krijgen waar u dat wil: juist de norm of liever een lage energie- of passiefwoning?
Wij spreken dit met u persoonlijk door en bezorgen diensten op maat nog voor de 1ste steen. +3000 heldere adviezen gingen u voor!
Op zoek naar meer informatie of een offerte?

Concreet

Voor de start

Nadat u samen met uw architect een eerste ontwerp heeft gemaakt, berekenen wij en geven we adviezen over de energieprestatie (EPB) van het gebouw. De ventilatieverslaggever werkt het voorontwerp uit en de veiligheidscoördinator maakt het veiligheids- en gezondheidsplan op. Klaar vóór de start!

Tijdens de werken

Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en simulaties uit te werken. De veiligheidscoördinator bezoekt de werf en brengt hiervan verslag uit.

Uw project is klaar!

Wij gaan samen met u verder werken aan het project! Nadat alle gegevens van uw bouwproject zijn verzameld, starten wij aan de EPB-aangifte en stellen we het postinterventiedossier samen. Ondertussen gaat de luchtdichtheidsmeting door en de ventilatieverslaggever maakt het prestatieverslag op. Ook kunnen wij voor u nu het (bijkomend) EPC opmaken.

De kers op de taart

Wij bezorgen u – bij uw goedkeuring – de volledige definitieve EPB-aangifte en het postinterventiedossier. Met deze EPB-aangifte kan u eventuele subsidies aanvragen. Vanaf nu geldt zoals Loesje zegt: “Energie besparen, dit weekend doe ik weer ’s lekker niks”!

Snel contacteren

* Deze velden zijn verplicht

EPC’s verhuur, verkoop en gemeenschappelijke delen

Algemeen contact

Bouwstudies Oost- en West-Vlaanderen

Bouwstudies Antwerpen, Limburg, Brabant

a